Mini MTB kamp za djecu

Datum objave: 11. 3. 2016.

Prije par tjedana započeli smo razgovore o mini MTB pripremama za djecu, cilj nam je da se informiraju, nauče i shvate srž biciklizma te da ih motiviramo za dalje. Nadalje, želimo i začiniti njihovo samo sudjelovanje u XC zimskoj ligi Dalmacije. Smatramo da je iznimno potrebno i važno djeci omogućiti nekakav smjer edukacije i rad sa profesionalcima iz struke.

Developing-Mountain-Biking-in-Scotland-7
Naime, ne zaboravimo da je ovo težak i zahtjevan sport (njima i roditeljima) te trebaju motivaciju i našu podršku. Kontaktirali smo Pavaa Roseta i Andreu Kiršić – najbolje MTB vozače u Hrvatskoj s značajnim biciklističkim iskustvom. Andrea ima i završenu trenersku školu i želju da svoje znanje o MTB-u prenese na djecu. Ako kamp bude na području Vodica – djeca iz Šibenika, Vodica, Pakoštana i Stankovaca ne trebaju smještaj. Nadalje, jedan apartman imamo besplatno na raspolaganju. Dogovoren je ručak i večera u Santa Mariji po cijeni od 35 kn. Troškovi puta za Pavu i Andreu iznose cca 1.000,00 kn, što bi značilo da bi cijena tečaja iznosila cca 250,00 kn po djetetu.

Predloženi datumi za mini kamp su od 18.03. do 20.03., s tim da bi se 20.03. proveo s njima na utrci. Prihvaćamo sve prijedloge, kritike i slično. Zanima me slažete li se i koliko zainteresiranih ima?

Naravno, okvirni broj djece nam treba kako bi znali na čemu smo i postoji li eventualna potreba za dodatni smještaj. Smatramo da troškovi od cca 250,00 kn zaista nisu visoki te kako bi ih svaki klub/roditelj trebao izdvojiti.

Marina Fržop
095/801-8373