Uvati Vitar – bike maraton

Datum objave: 31. 3. 2018.

Uvati Vitar – bike maraton

Prijavi se na najljepšu utrku u Dalmaciji!

Čarobne morske vizure otoka Brača i čistog užitka na gotovo svakom dijelu jedne od tri staze, potvrdit će vam i po četvrti put zašto je ovaj otok toliko poseban, a XCM utrka  “Uvati Vitar” omiljena u vašem biciklističkom kalendaru.

Iako rekreativna, “Uvati vitar” je zadržala svoj natjecateljski karakter i pripremila za svakoga ponešto, pa vas tako očekuju tri dinamične, vjetrovite i zanimljive staze: Bonaca 18 km, Vitar 43 km i Bura 75 km. Za one koji “vole dugo”  tu su atraktivne single trail dionice, brzi spustevi, zahtjevni usponi te tehnički dijelovi, dok je za rekreativce željne uživanja osigurana “vožnja s pogledom”.

Sutivan je osim startu utrke ujedno i domaćin svih popratnih događanja u sklopu kojih ćete se, između ostalog, imati priliku družiti s najjačim biciklističkim brandovima. Poslije utrke, na Stivanskoj rivi ćete, uz čašu vina i zvukove benda, imati priliku uživati u gastronomskoj ponudi otoka Brača, a sve tek kao uvod u feštu do dugo u noć. Jutro poslije na red dolaze vaši mališani za koje smo također organizirali utrku.

Kako vam odlazak na otok ne bi bio izgovor za nedolazak, za vas i vaše navijače, Bike Friendly Sutivan je osigurao i povoljniji smještaj za vrijeme utrke,  a uz plaćenu startninu dobivate i popust za trajekt. U startni paket vam je već, osim majice utrke, ubačen i bon za tombolu s bogatim nagradnim fondom.

Startnine po cijeni od 160 kn, potražite na Entrio stranici. Inače, kupnjom startnine ulazite i u bubanj za Giant Fanthom 29er bicikl, vrijedan 17.000 kn.
Kako je njihov broj ograničen, požurite, jer utrka samo što nije počela.

Ukoliko se uopće ne želite zamarati organizacijom oko odlaska na utrku, skoknite na ekupi.hr i po promo cijeni od 799 kn, naručite svoj BIKER READY2RACE PAKET, koji uključuje ama baš sve – od prijevoza vas i vašeg bicikla, 2 noćenja (18.- 20.5.) do startnog paketa.
Samo jednim klikom, Uvati vitar tako prestaje biti vaša briga!

Vidimo se na Braču!

 

www.uvati-vitar.hr

Link na startnine

Link na pakete