Zanimljiva štafeta na Musapstanu

Datum objave: 29. 11. 2016.

U nedjelju 27.11. u organizaciji Biciklističkog kluba Zadar održano je biciklističko štafetno natjecanje rekreativnog tipa na prostoru park šume Musapstan u Zadru.

15233670_10211397347632336_1596775519_o-small

Ukupno je nastupilo 116 biciklista podijeljenih u 29 štafeta po 4 sudionika. Najuspješniji su bili članovi Bbk Orlov Krug iz Vodica ispred Bk Kairosa iz Trogira i prve štafete Bk Zadra. Četvrto i peto mjesto koje se također nagrađivalo pripalo je Bk Fortici iz Šibenika i prvoj postavi Bk Primoštena.
marino-mustapstan

U konkurenciji mladih štafeta do 15 godina pobjeda je pripala prvoj postavi Bk Zadra predvođenoj trostrukim državnim cestovnim prvakom Oliverom Gojkovićem koji je sa fantastičnim vremenom od 17:40 u svojoj prvoj izmjeni pokazao da se odlično snalazi i u mtb uvjetima.

Među štafetama 50+ prvi su bili članovi Bbk Faros.

Iako je samo natjecanje počelo okupano jesenjim suncem pred sam kraj priredbe kiša je malo pokvarila ugođaj, no svi sudionici su uspješno došli do cilja te su nagrade i topli obroci ipak podijeljeni pod kišobranima.

Organizacijom natjecanja Bk Zadar je pokazao da razlike i animoziteti između cestovnih i mtb klubova u Hrvatskoj doista ne postoje, a to su potvrdili i svi ostali dalmatinski cestovni i mtb klubovi koji su se u velikom broju odazvali ovom natjecanju.

Rezultati su dostupni na poveznicama…

Ukupni rezultati po timovima

Rezultati vozača po timovima

Pojedinačna vremena ukupno

Muškarci ukupno

Žene ukupno


Galerije fotografija BK Zadar
Galerija fotografija Našimir Corneretto
Galerija fotografija Quest